Veertig Plus Mode, DO's & DONT's & Meer!!

Heeft er nog een vrouw boven de veertig of bijna veertig meer gezorgd?

Ja misschien over haar kinderen, uiterlijk, gezondheid en wat ze NU wil in het leven! Ik kan niets anders bedenken, schrijf me alsjeblieft als ik iets heb gemist;)

Maar wat dacht je van Style, tijd om te genieten en een stijlstatement te maken (als je dat nog niet hebt gedaan).

Ik zie veel vrouwen om me heen die gracieus ouder worden naarmate de tijden zijn veranderd en vrouwen over de hele wereld meer en meer zelfbewust zijn geworden. De verandering is niet alleen zichtbaar in de manier waarop ze denken, maar ook in hoe ze handelen en werken rond hun familie, vrienden en werk. 

Aan deze vrouwen is de kaito Kuro (zwart in het Japans) collectie opgedragen. In mijn zoektocht om er stijlvol uit te zien tijdens het ouder worden (ik ben 44) zocht ik overal naar comfortabele kleding. Omdat ik niets kon vinden, dacht ik eraan om binnen iets nieuws te kijken...

Duurzaam ontwerp, losse pasvorm, 3-delige outfit voor dames

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaito Kuro-collectie is gemaakt van biologisch Jersey-katoen en 2% Lycra-stof

Alle stukken zijn gemaakt met behoud van comfort en stijl als belangrijkste factor. 

De loszittende stijlvolle pyjama's, tunieken en sjaals die passen bij handgemaakte messing halskettingen, de collectie pronkt met uitstekende kwaliteit en vakmanschap. 

 

  En dan heb ik Covid nu om mee om te gaan (zoals wij allemaal). Ik viel weer terug op mijn verzameling kaito Kuro toen we ook Loungewear maakten om me thuis comfortabel te voelen en er toch mooi uit te zien :)

Ik hoop dat je de collectie leuk vindt en met plezier zult dragen. 

Payal

kinche.com


9 reacties


 • cryclekem
  100mg gerenommeerde site[/url]

 • UrNQpRnVchCxj

  FEweuThlUIaW


 • PAkDcOfGr

  RmhDAegda


 • kEJITGBZ

  oBrhbUuSYFwKTD


 • cUMBkDOJZhuaqL

  iwKzlUXLe


laat een reactie achter

Let op, commentaar moet goedgekeurd worden voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden van toepassing zijn.


Dit is misschien ook iets voor jou:

ALLES BEKIJKEN
Voorbeeld blogpost
Voorbeeld blogpost
Voorbeeld blogpost